© Urfa Tek Haber 2023

YAĞMUR DA YAĞSA, GÜNEŞ DE AÇSA ELEKTRİKLER HEP KESİLİYOR!

Deva Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Tüysüz, yaptığı açıklamayla elektrik kesintilerine vurgu yaptı. Kentteki altyapı yetersizliğine değinen Tüysüz, “Şişkin faturalar göndermesini biliyorsunuz ancak altyapıyı, trafonun kapasitesini verdiğiniz hizmete oranlı olarak maalesef bunu gerçekleştiremiyorsunuz.” dedi.

 

 

 

Deva Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Tüysüz, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Kentteki elektrik kesintileri hakkında açıklama yapan Tüysüz, altyapı yetersizliğine değindi.

Açıklamasında, elektriklerin hep kesildiğini ifade eden Tüysüz, elektrik faturalarının yüksek gelmesine de tepki gösterdi.

 

‘ELEKTRİKLER HEP KESİLİYOR’

Sürekli meydana gelen elektrik kesintilerinden dolayı beyaz eşyaların zarar gördüğünü ve kısa devrelerle ciddi tehlikeler oluştuğunu kaydeden Tüysüz, “Bugün yine hiç bitmeyen enerji problemimizle ilgili bir sorundan bahsetmek istiyoruz. Özellikle yağmur da yağsa, güneş de açsa elektrikler hep kesiliyor. Bugün Eyyübiye’nin bir mahallesinden bir vatandaşımız gönderdiği videoda altyapı hazırlığı olmayan elektrik kesintilerinde özellikle çok ciddi bir tehlikeye dikkat çekmemiz için destek talebinde bulundu. Altyapı olmadığı için yağmur da yağsa, sobalar yakıldığı için; güneş de açsa, klimalar açıldığı için elektrikler kesiliyor diyen kurum, hiç elektrikler kesilmemiş gibi yüklü faturalar göndermesini biliyor, ancak hiçbir altyapı hazırlığı yok. Sürekli kesintiler olduğu için de ya evdeki elektronik eşyalar yanıyor, ya da bu videoda gördüğünüz üzere hayati tehlike oluşturacak şekilde durmadan kısa devrelerle bir ciddi tehlike yaratıyor.” ifadelerini kullandı.

 

‘BU FERYADI DUYUN’

Kentteki altyapının ve trafo kapasitesinin yetersiz olduğunu belirten Tüysüz, “Bu probleme dikkat çekmek istiyoruz. Şişkin faturalar göndermesini biliyorsunuz ancak altyapıyı, trafonun kapasitesini verdiğiniz hizmete oranlı olarak maalesef bunu gerçekleştiremiyorsunuz. Bu feryadı duyun; nasıl fatura kesmesini biliyorsanız ona göre bir altyapı hazırlığını da mutlaka yapın diyoruz.” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER