© Urfa Tek Haber 2023

Yargı camiası bu düğünde buluştu

Şanlıurfa’da iş insanı Abdullah Çetinkaya’nın oğlu Muhammed Said Çetinkaya ile Esra Kaya’nın hayatını birleştirdiği düğüne yargı ve siyaset camiası yoğun ilgi gösterdi.

Şanlıurfa’da iş insanı Abdullah Çetinkaya’nın oğlu Muhammed Said Çetinkaya, din görevlisi Mehmet Kaya’nın kızı Esra Kaya ile dünyaevine girdi.

 

Özel bir mekanda yapılan düğün merasimine Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’ın yanı sıra HSYK Eski Üyesi ve Yargıtay Üyesi Ramazan Kaya, Yargıtay Üyesi Fuzuli Aydoğdu, Yargıtay Üyesi Celal Albay, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, Başsavcı Vekili Mesuthan Özdemir, Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, Kahta Cumhuriyet Başsavcısı Nurullah Şahin, İstanbul, Ankara, İzmir, Manavgat, Ergani, Adana, Mersin, Gaziantep cumhuriyet savcıları, yargıtay tetkik hakimleri, yargıtay cumhuriyet savcıları, MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, AK Parti Şanlıurfa milletvekili adaylarından Abdurrahim Dusak ,Hikmet Başak, Abdurrahim Toru, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş ve siyaset adamları, Çetinkaya ve Kaya ailesinin yakınları katıldı.


İş İnsanı Abdullah Çetinkaya’nın TRT Destek Hizmetleri Daire Başkanlığındaki oğlu Muhammed Said Çetinkaya ile Din Görevlisi Mehmet Kaya’nın Kuran Kursunda görevli kızı Esra Kaya’nın nikahı kıyıldı.


Nikah töreninin ardından aile cüzdanını Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan geline vererek genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Düğüne yargı camiası yoğun ilgi gösterdi.

Takı töreninin ardından düğün sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER