© Urfa Tek Haber 2023

YAVUZ: EŞİT ŞARTLARDA YARIŞAMADIK!

Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şubesi’nin seçimini değerlendiren Değişim Hareketi Adayı Osman Yavuz, mevcut yönetimin iktidar olmanın kendilerine sağladığı her türlü imkanı kullandıklarını ve eşit şartlarda yarışamadıklarını kaydetti.

 

 

 

Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şubesi, dün 7. Olağan Genel Kurulu başkanlık seçimini gerçekleştirdi. Mevcut başkan İbrahim Coşkun, 112 delegenin oyunu alarak yeniden başkan seçildi. Değişim Hareketi Adayı Osman Yavuz ise 48 oy aldı. Seçimden çıkan her türlü sonuca saygılı olduklarını vurgulayan Yavuz, mevcut yönetimin iktidar olmanın kendilerine sağladığı her türlü imkanı kullandıklarını ve eşit şartlarda yarışamadıklarını ifade etti. Seçime ilişkin bir değerlendirme yapan Yavuz, yıllardır oluşturulan statükonun delege oyları üzerinde etkili olduğunu vurguladı.

 

‘ALGI YÖNETİMİ VE KARALAMALAR’

İtiraz ettikleri hususların düzeltilinceye kadar mücadeleye devam edeceklerini kaydeden, Yavuz şunları ifade etti: “Bugün gerçekleştirdiğimiz 7. Olağan Genel Kurulu başkanlık seçiminde Değişim Hareketi olarak çıkan her türlü sonuca saygılıyız. Merkez seçiminin iradesi, ilçe başkanlarının algı yönetimiyle hiç ve manipüle edilmiştir. Mevcut yönetimle eşit şartlarda seçim sürecinin tamamında eşit şartlarda yarışamadık. Mevcut yönetim iktidar olmanın kendilerine sağladığı her türlü imkânı kendi lehlerine kullandılar. Bu durum seçimi olumsuz etkiledi. Diğer taraftan algı yönetimi ve karalamalarla bilgi kirliliği oluşturulmuştur. Yıllardır oluşturulan statüko delege oyları üzerinde etkili olmuştur. Bizler Değişim Hareketi olarak sendikamızda durmaya devam edeceğiz. İtiraz ettiğimiz her husus düzeltilinceye kadar muhalif kimliğimizle mücadelemize devam edeceğiz. Mevcut yönetime başarılar diliyorum." (HABER MERKEZİ)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER