© Urfa Tek Haber 2023

ZAFER TURAN’DAN TRANSFER AÇIKLAMASI!

TFF 1. Lig’e yükselen Şanlıurfaspor’un teknik Direktörü olan Zafer Turan, katıldığı bir radyo programında transferlere ilişkin açıklamada bulundu. Turan, 3 futbolcuyla ilgilendiklerini ve 1 oyuncuyla da anlaştıklarını açıkladı.

 

Gelecek sezon Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Lig’de mücadele edecek olan Şanlıurfaspor’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Bu kapsamda Bolu’da hazırlıklarını sürdüren sarı yeşilli ekip, transfer çalışmalarına da devam ediyor. Şanlıurfaspor’un teknik direktörü Zafer Turan ise yeni sezona yönelik açıklamalarda bulundu.

 

OLİVER THİLL TAMAM

Radyospor’da katıldığı bir programda transferlere ve kampa yönelik açıklama yapan Turan, Bolu’daki kamp çalışmalarına yarın ara vereceklerini ve ikinci etap kamp çalışmalarına 21 Temmuz tarihinde başlayacaklarını belirtti. Turan, Oliver Thill ile anlaştıklarını ve Thill’in ikinci etap kampına katılacağını ifade etti. Öte yandan Turan, geçen sezon sarı yeşilli ekibin formasını terleten ve sözleşmeleri Süper Lig ekibi Adana Demirspor’da bulunan Bünyamin Balat ve Abdulsamet Burak için de ısrarcı olduklarını söyledi. Turan, Sivasspor’dan ise Keita’yı istediklerini ancak Teknik Direktör Servet Çetin’in transfere izin vermediğini kaydederek; Çaykur Rizespor’dan da Seyfettin Anıl Yaşar ile prensipte anlaştıklarını dile getirdi. Çaykur Rizespor’un transfere izin vermesi halinde Yaşar, sarı yeşilli ekibin formasını giyecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER